Iklan Billboard 970x250

μεσολογγι κρουσματα σημερα - Synagermos Sto Mesologgi Pentaplasiasthkan Ta Kroysmata Koronoioy Se Mia Ebdomada

Iklan 728x90

μεσολογγι κρουσματα σημερα - Synagermos Sto Mesologgi Pentaplasiasthkan Ta Kroysmata Koronoioy Se Mia Ebdomada

Συναγερμός έχει σημάνει και στην Καλαμάτα όπου επιβεβαιώθηκαν συνολικά επτά κρούσματα κορονοϊού. Παρουσιάζει 111003 άρθρα σχετικά με.


Kroysmata Shmera 802 Nees Molynseis Sthn Attikh 184 Se 8essalonikh Problhmatismos Gia Mesologgi Newsbomb Eidhseis News

Μεσολόγγι - Ημερομηνία τελευταίας είδησης.

μεσολογγι κρουσματα σημερα. Η Αττική για ένα ακόμα 24ωρο συγκέντρωσε τα περισσότερα κρούσματα σε όλη τη χώρα καταγράφοντας 613 νέες μολύνσεις με το κέντρο της Αθήνας να έχει τις 188 από αυτές. Κορονοϊός - Πρόεδρος ΟΛΜΕ. Οι αστυνομικοί εντόπισαν παραβάσεις των μέτρων για τον κορωνοϊό καθώς σε αναρτήσεις στα social media καταγράφονται άτομα να χορεύουν.

1582 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Πού θα γίνουν την Κυριακή 2208 δωρεάν rapid test. Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές Αρχές για την αύξηση.

βαριά καταδίκη στη γυναίκα του Έλληνα πρέσβη για τη δολοφονία του. 4 Μαΐου 2021 1117 πμ. Παρουσιάζει 27055 άρθρα σχετικά με.

Οι κυριότερες ειδήσεις από το Αγρίνιο την Αιτωλοακαρνανία και την Ελλάδα. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ πρόκειται για έξι νεαρούς και μία. Αιτωλοακαρνανία - Ημερομηνία τελευταίας είδησης.

Επικαιρότητα Εξελίξεις Τελευταία νέα άρθρα απο το Agrinio Press. Σημεία δωρεάν ελέγχου rapid-test την Κυριακή 22 Αυγούστου. Δωρεάν rapid test κορωνοϊού σε Μπαμπίνη και Φυτείες την Πέμπτη.

Έπεφταν πρόστιμα για συνωστισμό την ώρα που τραγουδούσαν Ρόκκος και Ασλανίδου. Τώρα - Τίτλος τελευταίου νέου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Μεσολογγίου ο οποίος μίλησε στο Newsbombgr η αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή οφείλεται τόσο στην χαλάρωση και την κόπωση όσο και στις μετακινήσεις κατά την περίοδο του Πάσχα.

Υψηλά δεδομένα και στον Δυτικό Τομέα με 104 νέα κρούσματα αλλά και στον Πειραιά με 109. Πρόστιμο 5000 ευρώ επιβλήθηκε σε διοργανωτή πανηγυριού που έγινε στην περιοχή του Καινούργιου του δήμου Αγρινίου. 47 νέα κρούσματα κορωνοϊού με το καλημέρα σε Μεσολόγγι Αιτωλικό.

Μάλιστα σήμερα στο Αιτωλικό από τα 79 tests που πραγματοποιήθηκαν τα 9 ήταν θετικά. 09072021 1534 Κορονοϊός Ελλάδα σήμερα. Θα συνεχίζουμε να φοράμε τις μάσκες μετά μανίας.

Τώρα - Τίτλος τελευταίου νέου. Συναγερμός έχει σημάνει σε Καλαμάτα και Μεσολόγγι μετά τον εντοπισμό εννέα κρουσμάτων κορονοϊού. Κάτι παραπάνω από ανησυχητική είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στο δήμο Μεσολογγίου και.

Το Μεσολόγγι δοκιμάζεται ιδιαίτερα και ασθενείς με κορονοϊό μεταφέρονται από το νοσοκομείο του Μεσολογγίου σε αυτό του Αγρινίου. Εμβολιασμένο το 85 των. Βροχή προστίμων έπεσαν χθες Τετάρτη στο Μεσολόγγι κατά τη διάρκεια συναυλίας των Στέλιου Ρόκκου και Μελίνας Ασλανίδου για μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Μεσολόγγι Mesologgi Δυτική Ελλάδα Αίθριος μέγιστη Θερμοκρασία 32C ελάχιστή θερμοκρασία 19C άνεμος 3 μποφόρ υετός 00 mm υγρασία 54 πιθανότητα βροχόπτωσης 2. Μόνο την Πέμπτη ανακοινώθηκε ότι το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν επιπλέον 127 κρούσματα κορονοϊού στην Αιτωλοακαρνανία. Και ως γνωστόν ισχύει.

Μετάβαση στο περιεχόμενοΜετάβαση στο Κύριο μενού πλοήγησηςΜετάβαση στο υποσέλιδο. Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται και αύριο το πρωί στο Αιτωλικό. Το γεγονός ότι τα κρούσματα σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό έχουν φουντώσει προκαλεί ανησυχία στον κόσμο.

Σύλληψη για κυνήγι προστατευόμενου είδους και οπλοκατοχή. Νέα Ειδήσεις από το Αγρίνιο την Αιτωλοακαρνανία και την περιοχή της Δυτικής ΕλλάδαςΗ Καλύτερη Δημοσιογραφική Ομάδα Ενημερώνει με ΣυνΕίδηση. Παράταση μέχρι 14 Ιουνίου για τις οδηγίες εισόδου στην Ελλάδα - Τι.

Στη σύλληψη ενός άνδρα για κυνήγι προστατευόμενου είδους και για παράνομη οπλοκατοχή οδηγήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου. 200 χρόνια λευτεριάς στο Κάστρο των Αγγέλων. Νίκος Αλιάγας και Μαρία Μπακοδήμου μας μαθαίνουν Μεσολογγίτικα Σπαρταριστό βίντεο.


Synagermos Sto Mesologgi Pentaplasiasthkan Ta Kroysmata Koronoioy Se Mia Ebdomada


Mesologgi Den Kykloforoyn Oi Katoikoi Tromazei H Ekrh3h Kroysmatwn Open Tv


Mesologgi Pentaplasiasthkan Ta Kroysmata Korwnoioy Se Mia Ebdomada Ektakth Syskepsh Lifo


Korwnoios Kokkinos Synagermos Gia To Mesollogi Ti Odhghse Sthn Ekto3eysh Kroysmatwn Skai


Ay3anontai Ta Kroysmata Se Mesologgi Kai Agrinio Open Tv


Se Ka8oliko Lockdown Oi Kastanies Ebroy Se Ba8y Kokkino To Mesologgi Oi Perioxes Poy Paramenoyn Se Ay3hmeno Kindyno Lifo


Akomh 10 Nea Kroysmata Koronoioy Shmera 16 3 Se Mesologgi Kai Aitwliko Messolonghi News


Kroysmata Shmera 1 356 Nees Molynseis Sthn Attikh Ekrh3h Se Mesologgi Ypshla H 8essalonikh Newsbomb Eidhseis News


Korwnoios Anhsyxia Se Kalamata Kai Mesologgi Entopisthkan Deka Kroysmata Lifo


Koronoios 1724 Nea Kroysmata Shmera Sthn Ellada Kai Rekor Me 738 Diaswlhnwmenoys


Korwnoios Mesologgi Ekrh3h Twn Kroysmatwn H Mhtropolh Den Thrhse Ta Metra


Mesologgi Poy Ofeiletai O Pentaplasiasmos Twn Kroysmatwn Se Mia Ebdomada


Koronoios 8etikoi Giatros Kai As8enhs Sto Nosokomeio Mesologgioy E8nos


Koronoios Mesologgi Ektakth Syskepsh Gia Thn Ekto3eysh Kroysmatwn Ti Apofasisthke E8nos


Mesologgi Ta Nea Metra Poy Isxyoyn Apo To Sabbato 7 Maioy


Koronoios Giati To Mesologgi Bre8hke Me Dekades Kroysmata Gia Ola Ftaiei Ellada Eidhseis


To Agrinio Kabalhse To Mesologgi Sta Kroysmata 96 Kroysmata Apo Ta 158 Agrinioculture


Mesologgi Kleista Sxoleia Ews 12 Maioy Ekrh3h Kroysmatwn Koronoioy E8nos


Se Agrinio Mesologgi Kai 3hromero Ta Kroysmata Korwnoioy Ths Triths Karvasaras Eidhseis Apo Thn Dytikh Ellada Kai Olo Ton Kosmo

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post