Iklan Billboard 970x250

μεσολόγγι κρούσματα, Se Agrinio Kai Mesologgi Ta Kroysmata Korwnoioy Ths Tetarths Karvasaras Eidhseis Apo Thn Dytikh Ellada Kai Olo Ton Kosmo

Iklan 728x90

μεσολόγγι κρούσματα, Se Agrinio Kai Mesologgi Ta Kroysmata Korwnoioy Ths Tetarths Karvasaras Eidhseis Apo Thn Dytikh Ellada Kai Olo Ton Kosmo

Trifilaragr Συναγερμός στο Μεσολόγγι. Τα κρούσματα του ιού στην πόλη έχουν πενταπλασιαστεί την τελευταία εβδομάδα τα μισά σχεδόν τεστ που έγιναν τελευταία βρέθηκαν θετικά ενώ τα σχολεία.


Koronoios Giati To Mesologgi Bre8hke Me Dekades Kroysmata Gia Ola Ftaiei Ellada Eidhseis

Να σημειωθεί πως στη χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν 2461 νέα κρούσματα εκ των οποίων 1122 βρέθηκαν στην Αττική.

μεσολόγγι κρούσματα. Γιατί το Μεσολόγγι βρέθηκε με δεκάδες κρούσματα- Για όλα φταίει η θρησκευτική πομπή της Εξόδου. Σε κατάσταση πολιορκίας από τον κορωνοϊό βρίσκεται το Μεσολόγγι καθώς στην πόλη υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων του ιού. Υπήρξε συνωστισμός το Πάσχα και σε μπαρ και.

Ανησυχία για κρούσματα κορωνοϊού. 14 κρούσματα στο Αγρίνιο. Ο επανέλεγχος ανέτρεψε τα δεδομένα στην περιοχή του Μεσολογγίου σχετικά με τρεις ύποπτες περιπτώσεις κρουσμάτων κορωνοϊού που αρχικά είχαν εμφανιστεί ως θετικές.

Στα 60 ανήλθαν τα κρούσματα κορωνοϊού που κατένειμε ο ΕΟΔΥ στην Αιτωλοακαρνανία στην επιδημιολογική έκθεση της Παρασκευής 278. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν σε. 3 Μαΐου 2021 2103.

Η COVID-19 έφθασε στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία 14 ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική covid του νοσοκομείου Μεσολογγίου εκ των οποίων οι δυο πρόκειται σύντομα να πάρουν εξιτήριο. Κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν rapid test στο επιδημιολογικά κόκκινο Μεσολόγγι.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται πλέον και οι υγειονομικές αρχές στο Μεσολόγγι καθώς τις τελευταίες ώρες καταγράφηκαν τρία κρούσματα της COVID-19 μετά από τεστ που έγιναν. Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα τα ενεργά κρούσματα στην περιοχή πενταπλασιάστηκαν και έφτασαν τα 233 ενώ όλο και περισσότερα τεστ βγαίνουν θετικά. Συγκεκριμένα θετικοί στον νέο κορωνοϊό βρέθηκαν ένας 60χρονος κατά τη διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου και ένας εργαζόμενος του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Χθες Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 65 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία τα οποία κατανέμονται ως εξής. Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές στο Μεσολόγγι καθώς έχουν καταγραφεί τρία κρούσματα κορωνοϊού. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopressgr είναι χαρακτηριστικό ότι από τα 61 κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Αιτωλοακαρνανία 18 αφορούν το Αιτωλικό 14 στο Μεσολόγγι τέσσερα στο Νεοχώρι και τρία στο Ευηνοχώρι.

Στο Μεσολόγγι τα 19 από τα 85 νέα κρούσματα της covid-19 στην Αιτνια το διήμερο 910821 Αναλυτικά η κατανομή στο νομό. Στο Μεσολόγγι καταγράφηκε άλλο ένα κρούσμα που αφορά σε 40χρονο από το Χρυσοβέργι ο οποίος προσήλθε μόνος. Σε επέλαση φαίνεται πως βρίσκεται ο κορωνοϊός στο Μεσολόγγι όπου τα κρούσματα πενταπλασιάστηκαν μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

Αυτό αποφασίστηκε από τον. Η έξαρση των κρουσμάτων φαίνεται πως οφείλεται στις εκδηλώσεις για τις ημέρες του Πάσχα σύμφωνα με τους ειδικούς όπως είναι ο Διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου. Για τα δεκάδες κρούσματα κορονοϊού στο Μεσολόγγι.

Κλειστά για τουλάχιστον 3 ημέρες θα παραμείνουν τα σχολεία στο Μεσολόγγι. Που οφείλεται η έξαρση. 10 Αγρίνιο 10 10 Μεσολόγγι 10 Βόνιτσα 8 Αστακός 7 Ναύπακτο 5 Αιτωλικό 4 Πάλαιρο 3 Ευηνοχώρι 2 Εμπεσός 2.

Συνολικά 44 κρούσματα κορωνοϊού στην Αιτωλοακαρνανία ανακοίνωσε την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 ο ΕΟΔΥ με τα περισσότερα από αυτά να εντοπίζονται σε Μεσολόγγι. Αρνητικά τα τρία ύποπτα κρούσματα μετά από επανέλεγχο. Πενταπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού σε μία εβδομάδα.

16 κρούσματα στο Μεσολόγγι. Κλειστά θα παραμείνουν με απόφαση του Δημάρχου τα σχολεία της περιοχής λόγω της εκτόξευσης των κρουσμάτων. Η κατανομή σε περιοχές του νομού των 62 νέων κρουσμάτων της COVID-19 που επιβεβαίωσε χθες 178 στην Αιτωλοακαρνανία ο ΕΟΔΥ είναι η εξής.

Σε επέλαση φαίνεται πως βρίσκεται ο κορωνοϊός στο Μεσολόγγι όπου τα κρούσματα πενταπλασιάστηκαν μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. Τρία κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο. Μείωση κρουσμάτων στο Μεσολόγγι mesvoice 31 Μαΐου 2021 No Comments Covid Κρούσματα Μεσολόγγι Στο Μεσολόγγι έγιναν σήμερα 115 έλεγχοι για covid εκ των οποίων βγήκανε 5 θετικά άρα έχουμε μείωση των κρουσμάτων.


Koronoios Sto Kokkino To Mesologgi Pws Ekto3eythkan Ta Kroysmata Reader


Mesologgi Ektakth Syskepsh Logw Ths E3arshs Kroysmatwn Koronoioy Ti Ellada Eidhseis


Synagermos Sto Mesologgi Pentaplasiasthkan Ta Kroysmata Korwnoioy Se Mia Ebdomada Ellada Iefimerida Gr


Korwnoios Kokkinos Synagermos Gia To Mesollogi Ti Odhghse Sthn Ekto3eysh Kroysmatwn Skai


Etsi Pnighke Apo Kroysmata H Aitwloakarnania Tragikh H Katastash 100 Plhrothta Sto Nosokomeio Mesologgioy


Aitwloakarnania Brazoyn Mesologgi Kai Agrinio Apo Ta Polla Kroysmata Korwnoioy Youtube


Sto Mesologgi Ta Perissotera Apo Ta Ennea Kroysmata Toy Sabbatoy 10 4 Sthn Aitwloakarnania Agrinionews


Korwnoios Mesologgi Ekrh3h Twn Kroysmatwn H Mhtropolh Den Thrhse Ta Metra


Koronoparti Arnhtes Iereis Eferan Ekrh3h Kroysmatwn Sto Mesologgi 8etika Ta Misa Test Protagon Gr


Koronoios Mesologgi Ektakth Syskepsh Gia Thn Ekto3eysh Kroysmatwn Ti Apofasisthke E8nos


Korwnoios Anhsyxia Se Kalamata Kai Mesologgi Entopisthkan Deka Kroysmata Lifo


Mesologgi Poy Ofeiletai O Pentaplasiasmos Twn Kroysmatwn Se Mia Ebdomada


Ay3anontai Ta Kroysmata Se Mesologgi Kai Agrinio Open Tv


Synagermos Sto Mesologgi Pentaplasiasthkan Ta Kroysmata Koronoioy Se Mia Ebdomada


Mesologgi Kleista Sxoleia Ews 12 Maioy Ekrh3h Kroysmatwn Koronoioy E8nos


Mesologgi Ektakth Syskepsh Logw Ths E3arshs Kroysmatwn Korwnoioy


Mesologgi Pentaplasiasthkan Ta Kroysmata Korwnoioy Se Mia Ebdomada Ektakth Syskepsh Lifo


Mesologgi Kroysmata Korwnoioy Sto Dhmarxeio Patras Events


Se Agrinio Kai Mesologgi Ta Kroysmata Korwnoioy Ths Tetarths Karvasaras Eidhseis Apo Thn Dytikh Ellada Kai Olo Ton Kosmo

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post